bezoek ook onderstaande sites voor zorg, de laatste eer, een cado of een tekening voor uw huis oid, zelf bakken, het keepersvak leren,  vervoer nodig

 

BEZOEK ONDERSTAANDE SITES EENS     


 

 

www.surpluszorg.nl


Surplus Zorg

Surplus Zorg biedt mensen in West- en Midden-Brabant een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Wie bij Surplus Zorg aanklopt kan rekenen op een zorgarrangement op maat.

Bij Surplus Zorg staat de zorgvraag van de cliënt centraal. Welke wensen en verwachtingen zijn er? Hoe kunnen die het beste worden beantwoord? Volgens Surplus Zorg ligt het antwoord in een voor de cliënt herkenbare omgeving. Dichtbij familie en naasten, met een zo breed mogelijk aanbod van zorgvormen en combinaties daarvan.

Vanuit de basisfuncties ‘zorg’, ‘wonen’ en ‘welzijn’ biedt Surplus Zorg onder andere thuiszorg, zorg in appartementen, zorg in kleinschalige woongroepen, aanleunwoningen en dagverzorging en dagbehandeling

 

www.leemansuitvaartverzorging.nl

 Begrafenis,-en crematieonderneming / uitvaartcentrum 


 
 LEEMANS UITVAARTVERZORGING 


Tel. 0162-403912
 

Dag en nacht bereikbaar 

St. Elisabethstraat 4 4273EJ Hank

info@leemansuitvaartverzorging.nl

_____________UW LAATSTE ZORG IN GOEDE HANDEN___________ 

 

 

www.Ateliercarolien.nl


aan de Haven in Raamsdonksveer . Hier kunnen klanten naast een basiscollectie kiezen uit een schitterende collectie sieraden, samengesteld uit verschillende merken waarbij gezocht wordt naar sieraden die nét even anders zijn.

Ben je echter op zoek naar iets heel persoonlijks dan ben je bij atelier Carolien zeker op de juiste plaats. Naast de voorraadcollectie is het mogelijk een eigen ontwerp te laten maken. Je komt gewoon langs in de winkel en bespreekt samen met Jacquelien wat je in gedachten had. Zij denkt met je mee en kijkt of het technisch haalbaar is of komt met alternatieven. Het is een uitdaging om samen met jou tot een mooi sieraad te komen dat vakkundig is gemaakt en waarin jij je gedachte, je wens terug ziet. Een mooi ontwerp uitvoeren en een tevreden klant de deur uit zien gaan: dat is ons streven.

Wil je zelf ook wel eens een eigen ontwerp maken dan is een workshop Artclay misschien iets voor je. Klik onze website maar eens door en bekijk wat er allemaal mogelijk is bij Atelier Carolien.

Tot ziens bij Atelier Carolien

 

Welkom bij Bouwkundig Adviesburo N. van Kuijk.  + 25 MAART 2017 

Bouwkundig Adviesburo N. van Kuijk is een bureau dat recent is opgericht maar reeds 23 jaar ervaring in bouwkundig advies en tekenwerk heeft. 

Onze werkzaamheden bouwkundige werkzaamheden bestaan uit de gehele organisatie van bouwwerken.

Van vormgeving, bouwvergunning, aanbesteding t/m oplevering, wij zijn de spil in de bouwwereld tussen particuliere opdrachtgevers, bedrijven, bouwbedrijven en overheden.

Het maken van een bouwtekening t.b.v. een nodige vergunning is slechts een klein onderdeel in het hele proces.

Er zijn inderdaad meer bedrijven die dat kunnen. Onze kracht zit in het juiste ontwerp te maken en begeleiding richting overheid en aannemers bij nieuwbouw of verbouw waar veel geld in omgaat en waar u de komende jaren in moet leven en werken.

De juiste investering verdient zijn geld weer terug en is uw wens vervuld.

www.banvankuijk.nl

 

 

 

www.fkdlogistics.com

Als (web)winkeleigenaar haalt u de unieke snuisterijen, accessoires, hebbedingen en andere musthaves van plekken van over de hele wereld. Of misschien exporteert en verkoopt u uw items in heel Europa. In dat geval zoekt u een betrouwbare logistieke partner. FKD Logistics uit Breda is gespecialiseerd in containeroverslag- en opslag, pakketdistributie en transportbemiddeling

 

www.jouwcakeshop.nl

jouw cakeshop in oosterhout op de leijsenhoek

houdt je van bakken geniet je ervan een eigengemaakte cake, gebak, popcakes ed te serveren  alles te koop in jouw cakeshop

 

www.keepersacademiearnovanzwam.nl

altijd al de kneepjes van het keepersvak willen leren, net zo worden als Jeroen Zoet,

deze kneepjes leer je van kinds af aan bij keepersacademie ARNO VAN ZWAM

oosterhout   tsc veld  op vrijdagavond of zondagochten

 

 

 

 

voor de dierenliefhebber of vissers onder ons   ga naar de fauna in raamsdonksveer

www.faunadierentotaal.nl     of www.hengelsportfauna.nl